Sorteer op
Sorteer op

Koop je rugzak met laptopvak bij Toprugzakken

Laptops en tablets worden steeds normaler in het onderwijs. Een rugzak met een gewatteerd laptopvak is daarom ideaal. Het geeft net dat beetje extra bescherming in de schooltas, die vaak al overvol is met boeken.

De laptoprugzak van JEVA nader toegelicht

Bij Toprugzakken vind je alleen rugtassen met laptopvak van het merk JEVA. Nu denk je waarom? Deze rugzakken hebben een verhoogd gewatteerd laptopvak. Dat betekent dat het laptopvak niet tot op de bodem van de rugtas komt maar een stukje daarboven. Als de rugzak neergezet wordt zal de laptop of tablet de grond / tafel niet direct raken. Dus als je de tas wat hardhandig neerzet, zoals alle tieners wel eens doen, dan is het impact op tablet of laptop minder.

De ergonomische laptoprugzak voor middelbare scholieren

Middelbare scholieren hebben tegenwoordig bijna dagelijks een laptop nodig. Daarnaast nemen ze ook nog steeds veel boeken, gympsullen en schrijfgerei mee. De rugzakken Supreme en Survivor van JEVA hebben naar een laptopvak ook een ergonomische vormgeving. Alle zware spullen moeten zo dicht mogelijk bij het rugpand in de tas gestopt worden. Het zwaartepunt van de rugzak zit hiermee bij de rug. Door het gepatenteerde rugpand is voorzien van steunpunten die zacht tegen de rug steunen. Dit biedt extra ondersteuning aan de overvolle laptop rugzakken. 

 

 

 

 

 

 

© 2019 - 2023 Toprugzakken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel