Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.


De verzendkosten voor Nederland bedragen:

3,95€ voor bestellingen onder de 35€
Gratis voor bestellingen vanaf 35€

 
De verzendkosten voor België en Duitsland bedragen:

4,95€ voor bestellingen onder de 50€
Gratis voor bestellingen boven de 50€

 
De verzendkosten voor Denemarken, UK, Luxemburg, Oostenrijk en Frankrijk bedragen:

8,95€ voor bestellingen onder de 50€
Gratis voor bestellingen boven de 50€

Voor leveringen in andere landen dan hierboven genoemd kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan de voor u geldende verzendkosten berekenen. 

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van onze dienstverlener. In Nederland is dit PostNL of DPD voor de overige landen gelden andere vervoerders. Over het algemeen zal de aflevering in Nederland de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 23:59 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

© 2019 - 2023 Toprugzakken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel