Sorteer op
Sorteer op

Rugzakken voor de middelbare school

Als je de overstap naar de middelbare school maakt hoor daar een nieuwe rugzak bij. Je zult nu veel meer boeken en materialen moeten meenemen dan naar de basisschool. Naast een ruime rugzak is een ergonomische rugzak zeker aan te bevelen in verband met het gewicht dat dagelijks mee naar school moet. 

Voor de rugzakken voor de middelbare school (en eind basisschool) hebben wij gekozen voor het Deens merk JEVA. Zij maken rugzakken van gedegen kwaliteit stoffen en sterke ritsen en als kers op de taart ook nog veel leuke prints. Daarnaast heeft elk type rugzak zijn eigen slimme handigheidjes, die een schooldag een stuk makkelijker maken. Op de merkenpagina van JEVA vind je meer informatie over hun rugzakken collectie. 

Bij (bijna) elke rugzak is een bijpassende etui te vinden. Deze zijn ruim genoeg voor al je schrijfmateriaal en een lineaal, passer, schaar etc. Heel handig is zo'n overvolle rugzak. Klik hier om een etui uit te kiezen.

Grote rugzak kopen

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe groot moet de rugzak voor het middelbare onderwijs zijn. Uit ervaring weten wij dat type Survivor en type Supreme ruim genoeg zijn. Bij het type Supreme krijg je ook nog een extra gymtasje erbij.

Zit je in de laatste 2 jaar van het middelbaar onderwijs dan is type Square ook een optie. Deze is iets kleiner dan de andere rugzakken en daarom geschikt voor het basisonderwijs en laatste jaren middelbare school als het aantal boeken wat minder zijn. 

Wil je meer weten over de rugzakken van JEVA? Kijk dan op de JEVA merkenpagina.

 

 

 

© 2019 - 2023 Toprugzakken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel