Sorteer op
Sorteer op

De mooiste collectie etui's vind je bij Toprugzakken

Heb jij een etui nodig voor school? Bij Toprugzakken vind je ze in vele soorten en maten. Een etui is een echt gebruiksvoorwerp, die veel in de tas zit en vaak open en dicht moet. Daarom is een stevige rits en kwaliteitsstof heel belangrijk voor een langere levensduur.

Grote etui kopen

Etui's van JEVA zijn verkrijgbaar in 2 formaten: de Twozip en de Box. Beide hebben een stevige rits en stevige stof. In de Box berg je overzichtelijk je favoriete pennen en potloden op, maar ook een gum, liniaal, passer, geodriehoek etc. Leuk detail is dat er een klein ritsvakje in de etui zit voor je fietssleutel, kluissleutel of schoolpasje. Zo raak je je spullen niet meer zo snel kwijt in die overvolle rugzak.

Etui Twozip heeft twee ritsen die toegang geven aan gescheiden compartimenten. Ook wordt de Twozip geleverd met potloden, gum en liniaal. En niet zomaar potloden. Nee, allemaal driekantige potloden wat goed is voor de motoriek en fijn om mee te schrijven en kleuren. Wil je deze potloden niet gebruiken op school vervang ze dan voor jouw favoriete schrijfgerei. 

© 2019 - 2023 Toprugzakken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel